15 godina sa vama

Kompanija ION Solutions je više od 15 godina orijentisana prema projektovanju i integraciji sistema Pametnih kuća i Pametnih zgrada, uz kontinuirano povećanje energetske efikasnosti u skladu sa najmodernijim svetskim trendovima. Istovremeno, kompanija se bavi razvojem softvera za intuitivno i jednostavno korišćenje ovih sistema, koji podržava sve najvažnije komunikacione protokole i pruža sve funkcionalnosti koje naši klijenti zahtevaju.

Sticanjem iskustva u oblasti najnovijih tehnologija i napretka kroz stalne izazove na IT tržištu, kao i uključivanje mladih potencijala u projektima i veoma uspešnih predviđanja potreba tržišta, ION Solutions se razvila u firmu velikih potencijala.

 

godina iskustva

 

broj projekata

 

zadovoljnih korisnika

Šta je Pametna kuća?

Suština sistema kućne automatizacije je da pruži praktičnost, bolju kontrolu, efikasnost i  sigurnost. Ako vas zanima kućna automatizacija, velike su šanse da mislite da je skupo ili komplikovano za implementaciju. U poslednjih par godina ideja o automatizaciji kuća postaje sve pristupačnija jer se smatra novim trendom na polju povećanja kvaliteta stanovanja i uštede u energiji.

Pre svega, kućna automatizacija ne bi trebala biti u vezi sa tim šta još možete da uradite sa vašim domom, već o tome šta vaš dom može da uradi za vas.

Ključne prednosti

  • Za upotrebu nije neophodno nikakvo tehničko i informatičko znanje niti posebna obuka
  • Optimum u pogledu odnosa cene i korisnosti
  • Mogućnost integracije sa tasterima svih proizvođača
  • Upravljanje uređjajima u kući na daljinu
  • Prilogođava se trenutnim aktivnostima ukućana
  • Nivo sigurnosti podiže na viši nivo
  • Doprinosi uštedi u energiji
  • Štedi vreme i novac
Arhitekte, enterijeristi i gradjevinci

Naša vizija je tehnologija u službi lepšeg i jednostavnijeg, a društveno i socijalno bogatijeg života. 

Mi svojim radom doprinesimo opštem prihvatanju novih trendova i tehnologija, koje ne idu na uštrb kvaliteta životne sredine i humanog života. Zbog svojih karakteristika i funkcionalnosti, arhitekte, investitori i dizajneri su prepoznali budućnost svojih projekata baš u njihovoj automatizaciji i zbog toga nam poklonili svoje poverenje.

Partneri

Veliku zaslugu zbog dugogodišnjeg i profesionalnog načina rada imaju i naši vodeći svetski partneri koji nam pomažu da usluga bude na vrhnskom nivou.

Zadovoljni klijenti

Distributeri

ION Solutions d.o.o. nudi kompletnu uslugu projektovanja, integracije i održavanja sistema Pametna Kuća. ION Solutions d.o.o. ima svoju mrežu distributera u Srbiji. Distributeri su pozicionirani regionalno i spremni su da uz pomoć ION Solutions-a urade svaki posao po principu "ključ u ruke".