Blog

Centralni panel za upravljanje pametnom kućom

Kratak vodič koji će pomoći da odaberete multifunkcionalni centralni panel koji će se uklopiti u vaš interijer, ispuniti vaše potrebe i uklopiti se u vaše životne navike u isto vreme.
zalivni sistem, scenario, programski scenario, opustanje u basti, alexa

Zašto moderne genracije sve više investiraju u automatizaciju svog životnog prostora?

Moderna generacija ja svesna prednosti moderne tehnologije i važnosti sprovođenja svih dosupnih ekoloških mera, te se rado odluči za projekat "automatizacija doma".
pametna kuca, inteligentni asistent, korisnicki interfejs, pomoc u kuci, posebne potrebe, Alexa, upravljanje glasom, glasovne komande

Inteligentni asistent pametne kuće - Alexa

Ako već postoje tri korisnička interfejsa koje nudi pametna kuća, zašto je je baš glas, tj. inteligentni asistent Alexa, najpopularnija? U čemu je tajna?
automatuzacija, ventilacija, klimatizacija

Automatizovan sistem za ventilaciju i sistem za klimatizaciju

Sistem za klimatizaciju i sistem za ventilaciju privlači najviše pažnje potencijalnih korisnika u prolećnim, letnjim i jesenjim mesecima.
ušteda energije

Pametna kuća i ušteda električne energije kao njen najveći adut

Ono što najviše zanima korisnike i ono što najčešće utiče na njihovo celokupno zadovoljstvo koje donosi projekat automatizacije jeste - ušteda elektične energije.

Sigurnost na prvom mestu!

Osim toga što je skoro nemoguće nadmudriti alarmni sistem i uopšte softver pametne kuće, dobro kreiran scenario je uvek biti za jedan korak ispred plana provalnika.