Kontroliši svoju kuću glasom!

 Aleksa/Siri je virtualni asistent sa glasovnim upravljanjem koji tvoje reči pretvara u akciju. Prilikom odlaska na spavanje ili buđenja potrebno je samo izgovoriti “Alexa, laku noć” ili ”Alexa, dobro jutro” i vaš virtualni asistent će isključiti/uključiti određenu rasvetu, podesiti grejanje/hlađenje na željenu temperaturu i spustiti/podići sve roletne. Mogućnosti zavise od vaše mašte. 

 Podigni svoj životni standard na viši nivo!

Magiesta je moćan softver namenjen kućnim računarima i mobilnim uređajima za centralnu kontrolu uređaja, komunikaciju i sigurnost u stambeno-poslovnim objektima kao i u mnogim drugim institucijama. Ova aplikacija, koja je napravljena od strane stručnog tima naših programera dostupna je kako za Android, tako i za iOS sisteme. 

Velika prednost ovog softvera jeste što se kupovinom jedne licence dobija mogućnost korišćenja aplikacije na više uređaja (telefona, tableta, laptopa). Veoma je jednostavana za korišćenje, odnosno nije potrebna dodatna obuka kako biste je vi ili vaši ukućani koristili. 

Saznaj više

Multifunkcionalni paneli

Multifunkcionalni paneli predstavljaju pametne panele koji podrazumevaju panele osetljive na dodir sa tasterima, panele osetljive na dodir sa LCD ekranom i tasterima i panele sa običnim tasterima. Zajednička karakteristika za sve panele i jedna od velikih prednosti jeste da svaki panel ima ugrađen termostat na osnovu kojeg se meri temperatura u prostoru gde se panel nalazi.

U zavisnosti od uređaja kojima želite da upravljate u određenoj prostoriji, birate i panel koji će se savršeno uklopiti u vaš enterijer i podržati sve željene funkcionalnosti.

 Saznaj više

Senzori

Senzori predstavljaju uređaje koji otkrivaju trenutne promene u okruženju i na osnovu tih informacija zadaju komande odgovarajućim kontrolerima u sistemu Pametna kućaTM kako bi bila pokrenuta željena akcija. 

Oni imaju široku primenu u svakodnevnom životu i sve češće se koriste kako u stambenim objektima tako i u poslovnim zgradama. Najviše se koriste za upravljanje rasvetom, merenje temperature kao i za alarmni sistem. Svaki HDL senzor je multifunkcionalan odnosno ima mogućnost da obavlja više funkcija istovremeno.

Saznaj više